2012. február 12., vasárnap

Gombás húsos spagetti

Ez az étel igazából iilyen mindentbele tésztás vacsoránakvaló, és isteni :)

Hozzávalók:
40 dkg darálthús (bármilyen húsból)
40 dkg gomba szeletelve
1 fej hagyma
30 dkg kockázott bacon
3 dl paradicsomlé vagy sűrített paradicsom
fél kg spagetti tészta
só, bors

A tésztát sós vízben kifőzzük. A kockázott bacon zsírjára sütjük, és a kockázott hagymát épphogycsak megpirítjuk. Félretesszük. A húst a bacon zsírjában megpirítjuk, majd a szeletelt gombát is hozzáadjuk. Ha a gomba megpuhult, akkor a bacont, és a hagymát összeöntjük a húsos gombával, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, sózzuk borsozzuk, és hagyjuk, hogy rottyanjon egyet. Összekeverjük a tésztával. Ízlés szerint tálalhatjuk reszelt sajtttal. Jókora adag lesz belőle, de nálunk elfogyott, pedig csak ketten vagyunk ;)



3 megjegyzés: