2011. június 25., szombat

Kapros garnéla borsós-kukoricás rizzsel

Borsó szezon van, mi is lehetne jobb köret, mint egy kis rizs borsóval és kukoricával :)

A "gazdaságos" hipermarketben akciósan sikerült venni egy kis garnélát, aki szereti, az biztosan észrevette :D

Szóval a recept:

50 dkg garnéla
2 dl tejszín
kevés olaj
1 kis csokor kapor
kb 10 szál metélőhagyma

bors

Körethez:
1 cs Uncle Ben's rizs (mi nagyon szeretjük, kövezzetek meg érte :)
1 marék friss borsó
1 marék kukorica

A garnélát kevés olajon megpárolom, amint puha a vizet leöntöm róla (fagyasztás miatt elég sok vizet ereszt).
ráöntöm a tejszínt, és fűszerezem a kaporral, a hagymával, sóval, borssal.
A rizst megfőzöm, a borsót, és a kukoricát kevés vajon puhára párolom, majd a rizshez adom.

és tádá :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése